Spanje

Spaans

Spaans is een van de meest gesproken talen ter wereld. Daarnaast is het de derde wereldtaal. De Spaanse taal wordt binnen Europa het meest vanuit de moedertaal gesproken. Er wordt ook steeds meer Spaans gesproken in de zakelijke dienstverlening. Met name in de sectoren ICT en Transport & Logistiek. Tijdens de taaltraining staat onze trainer stil bij verschillende aspecten die u helpen om de taal snel en efficiënt onder de knie te krijgen. Of het nu gaat om het vergroten van uw woordenschat, om beter presenteren, verstaanbaar telefoneren of het schrijven van correcte mails, de trainers van Het Talencentrum staan garant voor succes. We bieden trainingen aan voor zowel beginnend als gevorderd niveau.

Doelstelling

Ieder trainingstraject start met het definiëren van de doelstellingen van de opdrachtgever. Daar worden vervolgens de leerdoelen voor de cursisten van afgeleid.

  • Basis taalvaardigheden ontwikkelen en verbeteren
  • Woordenschat uitbreiden
  • Zakelijke en privégesprekken voeren
  • Vaktermen kennen en kunnen toepassen
  • Een presentatie ontwikkelen en geven
  • Telefoongesprekken voeren
  • E-mails en whatsappberichten schrijven
  • Zakelijke correspondentie en offertes
  • (Technische) vakinformatie lezen en begrijpen
  • Inzicht in en begrip voor cultuur en omgangsvormen
Het Talencentrum

Aanpak
Voorafgaand aan de training Zakelijk Spaans vindt een uitgebreid intakegesprek plaats waarin we het begin- en eindniveau van de cursisten bepalen. Mocht de trainer na het intakegesprek onvoldoende beeld hebben van het taalniveau van de cursisten, dan kan er nog een taaltest worden afgenomen. Op basis van deze resultaten zullen we samen met de opdrachtgever het beginniveau en het programma van de zakelijke taaltraining Spaans bepalen.

Taalniveaus
De incompanytraining zakelijk Spaans wordt gegeven op alle taalniveaus (A1, A2, B1, B2, C1 en C2) van het ERK-Model. Dit model gebruikt Het Talencentrum om het taalniveau van de cursisten vast te stellen. Verder geeft het u inzicht in uw begin- en eindniveau. Een uitgebreide uitleg vindt u in de link hieronder. Na afloop van de training krijgen de deelnemers een deelnamecertificaat met het behaalde eindniveau.

Aantal cursisten
Bij een incompanytraining adviseren we minimaal drie en maximaal tien deelnemers per groep. Heeft u meer trainingskandidaten voor een training, dan verdelen we de groep in kleinere groepen met goed passende niveaus en leerdoelen. Op deze manier kunnen we elke deelnemer voldoende persoonlijke begeleiding bieden. Wilt u voor slechts één of twee werknemers een taaltraining, dan is ook dat incompany mogelijk. Dit kan in de vorm van een individuele training of duotraining. Daarnaast bieden we ook open groepstrainingen van zes tot maximaal tien deelnemers aan.